Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Købmagergade, 1161 København K

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.000,00 kr.
- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
167 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Totalrenoveret stor 4-værelses lejlighed

Med fælles tagterrasse

Ejendommen er beliggende i indre by i den mest attraktive ende af Købmagergade. Huset er bygget i 1852 og tæller fem etager. Den enkle facade er pudset og i fem fag. Alle lejlighederne er konverteret fra erhvervslejemål til bolig og fælles for dem alle er, at alle lejlighederne er af høj kvalitet med smukke egetræs gulve, køkken- og badeværelseselementer fra HTH og hårde hvidevarer af mærket Electrolux. I den stille og ugenerte baggård der hører til ejendommen der opført en fantastisk fælles tagterrasse, hvor der er plads til både leg og hyggelige stunder med familien. Der er elevator i hovedbygningen, som starter fra 1 etage.

Ejendommen ligger i et af byens mest attraktive kvarterer og lige ved Københavns bedste indkøbsmuligheder, et væld af skønne restauranter og caféer, men også kun få minutters gang fra idylliske grønne områder som fx. Kongens Have eller Ørstedsparken.
Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og Metro.

Lejligheden indeholder: Åben entré. Stort og lækkert gennemrenoveret køkken/alrum med alle hårde hvidevarer, god skabs- og spiseplads samt et skønt lysindfald. Dejlig lys stue med med smuk spindeltrappe til 1 sal. Stort forældresoveværelse med indbyggede skabe. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler. Værelse/kontor.

På den skønne lyse 1. sal kan man indrette stort soveværelse eller stue.

Derudover har lejligheden et depot rum på ca. 3 m2.

Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset og kan opsiges med 3 måneders varsel.

Billederne kan være henvisningsbilleder fra en lignende ejendom i samme kvalitet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.