Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Hegelundsvej, 6760 Ribe

Økonomi *

Husleje

2.042,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
330,00 kr.
- Vand

ukendt

- El
355,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
7.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
23 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ungdomsbolig
Hegelundsvej ligger i tange området, centralt i Ribe by. Afdelingen ligger ved det gamle seminarie, tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder og gode sportsfaciliteter. Ribe er en charmerende gammel kulturby med et hyggeligt butiks- og cafémiljø.

Indretning
Der er både 1- og 2-værelses ungdomsboliger i afdelingen, liggende i stuen eller på første sal. I hver ungdomsbolig er der eget bad og trinette med vask, køleskab og 2 kogeplader.

Beboerne
Boligerne er for unge under 34 år. Der er en beboervalgt bestyrelse i afdelingen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og renholder gangarealer og trapper mv. Han tager sig også af mindre reparationer i boligerne. Når du flytter ind er boligen nymalet. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.