Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 78 m2 - Ringholmvej, 2700 Brønshøj

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug
11.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bjerglandsbyen er 114 moderne lejeboliger opført i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå på Bellahøjen. Her på ”bjerget” opføres et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg og ophold udendørs. Boligerne er klar til indflytning september 2018.

Bjerglandsbyen opføres med 31 rækkehuse i to plan og 83 lejligheder på 69-133 m² i etageejendomme med altaner, parkeringskælder og elevator.
Du kan færdes i fred og ro på hyggelige grønne arealer, små veje og en stor legeplads i midt i det hele.
Området er bilfrit og attraktivt for alle, som vil nyde udeliv, nærhed og tryghed, hvad enten du er ung, ældre eller børnefamilie.
Her på ”bjerget” får du udsyn og følelsen af at bo i en lille landsby.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.