Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Linde Allé, 2750 Ballerup

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug
11.900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
73 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til Linde Alle 20, 1, som er Ballerups tidligere Seminarium der i dag er bygget om til unikke lejligheder.

Lejligheden er beliggende på 1 sal, i den smukke gamle bygning. Du bliver budt velkommen i opgangen, hvor man skal op at den flotte trappe får at finde lejlighedens entre. I Bygningen er der kun 2 lejemål, et i stueetagen og denne lejlighed på første sal. Lejligheden byder på 73 gode og veldesponeret kvadratmeter og er fordelt således: Stort køkken i åben forbindelse med stuen, som er lejlighedens hjerterum. Her er en god atmosfærer med de sprossede vinduer og mørke trægulv, som giver en god stemning til lejligheden. Køkkenet er opført i lyse materialer og hårde hvidevarer vil medfølge.

Fra køkkenet er der adgang til et mindre rum, som er oplagt til lidt opbevaring herfra er der adgang til badeværelset, med vaskemaskine og tørretumler. I den modsatte ende af lejligheden, er lejlighedens to værelser beliggende.

I kan altså flytte ind i en super hyggelig lejlghed, som er blevet renoveret men stadig gemmer på de gamle hyggelige detaljer. Der er fælles udearealer, hvor man kan nyde det danske vejr, både en stor flisebelagt terrasse samt et mindre græsareal. Ligeledes er der gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Lejligheden er roligt og centralt beliggende med få minutters gang til Ballerup Centrum med gode indkøbsmuligheder og S-tog.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.