Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 87 m2 - Sluseholmen, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

12.950,00 kr.

Forbrug
12.950,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.950,00 kr.
- Depositum
38.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er på hele 87 m2 og byder på en entre med plads til overtøjet, stort lyst og aflangt køkken/alrum masser af skabsplads i køkkenet og god plads til spisebord, samt medfølgende hårde hvidevarer: ovn, emhætte, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Der er godt lysindfald i køkken-alrummet fra det store vinduesparti ud mod kanalen mod øst. I forlængelse af køkken-alrummet er stuen beliggende til den anden ende, med udgang til en god altan med midt- og eftermiddags sol mod syd. Dette betyder at lejligheden er meget lys hele dagen. Endvidere findes et godt soveværelse med skabsplads. Hertil et flot stort badeværelse med vaskesøjle.
Hjortholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet".

Fra lejligheden er der kort gå-afstand til cafeer, indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.