Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Valby Maskinfabriksvej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.600,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.600,00 kr.
- Depositum
40.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed med god altan og fantastisk udsigt!

Velkommen til denne fantastiske 3 værelses lejlighed, som er beliggende med skøn udsigt over Valby. Lejligheden er beliggende på 3. sal og byder på en stor stue, samt åbent køkken alrum hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra stuen er der adgang til lejlighedens hyggelige solrige altan, med fin plads til lidt altan møbler. Lejligheden har 2 gode soveværelser, som ligger i hver sin ende af lejligheden. Ydermere er der et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler). Der bydes også på gulvvarme i hele lejligheden, samt gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende depotrum i lejligheden.

Bygningen er beliggende i det nyrenoverede område tæt ved Valby station, og har fået navnet ¨Valsehuset¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Alt i alt byder lejligheden på fantastisk udsigt over Valby, indflytningsklar og dejligt lysindfald.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

>

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.