Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Karin Nellemoses Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.750,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.750,00 kr.
- Depositum
41.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk 3 værelses lejlighed med et godt lysindfald

Velkommen til denne skønne og indflytnignsklare lejlighed, som er beliggende på 2. sal. Lejligheden byder på en god stue i åben forbindelse med det lyse køkken, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra stuen er der adgang til lejlighedens gode altan, ude på altalen er der et godt lille skur. Lejligheden har 2 gode soveværelser med et godt lysindfald, fra det ene værelse er der adgang til lejlighedens depotrum. Ydermere er der en god fordelingsgang med plads til overtøjet, samt et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler). Der er tilmed elevator i ejendommen.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Alléog Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport indenfor få hundrede meters afstand. Gårdarealet er aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejligheden er klar til overtagelse 15/9-18.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

Husdyr er ikke tilladt i lejligheden.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.