Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 107 m2 - Irmavej, 2610 Rødovre

Økonomi *

Husleje

14.000,00 kr.

Forbrug
14.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.000,00 kr.
- Depositum
42.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her på området havde Irmakoncernen tidligere sit hovedsæde, men har nu givet plads til udviklingen af et af hovedstadsområdets mest spændende byggeprojekter.

Kernehuset er for alle. Børnefamilier med pladsbehov, par, singler og aktive ældre. Du kan vælge mellem 82 smukke, velfungerende lejligheder fra 71m 2 til 135m 2.
Lejlighederne er indrettet efter den tidløse nordiske stil med lyse vægge, smukke trægulve, designerkøkken og med kvalitet i alle ender og kanter. Fra de store vinduer strømmer lyset ind og gennemlyser de funktionelle rum med den høje finish.
Kernehuset har sin egen parkeringskælder, så både familien og bilen får de bedste betingelser for at trives her i kernen af IrmaByen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.