Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amager Strandvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.500,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.500,00 kr.
- Depositum
43.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker 4-værelses med adgang til fælles tagterrasse!

I et nyere og dejligt byggeri nær det fantastiske Amager Strand, som er et fantastisk område med en god strand og de store natur skønne områder.
Lejligheden er en 3-værelses med god planløsning, som byder på: Entre med plads til overtøj og sko, køkken med masser af skabsplads, i forbindelse med køkkenet er stuen placeret. Fra stuen er der udgang til den solrige altan. Derudover byder lejligheden på et stort badeværelse, med vaskemaskine og tørre tumler. Samt 2 gode værelse, med godt lysindfald. Endvidere følger et depotrum med i lejligheden.

Fra lejligheden er der gåafstand til indkøb, metro, fitness og flere spisesteder.

Endvidere er der afgang til en stor fælles tagterrasse.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Det gøres opmærksom på, at husdyr ikke er tilladt.

Lejligheden er klar til overtagelse d. 1/8-2018.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.