Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 115 m2 - Granvej, 2880 Bagsværd

Økonomi *

Husleje

14.650,00 kr.

Forbrug
14.650,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.650,00 kr.
- Depositum
43.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Om projektet
Bagsværdhave er et kommende boligområde i Bagsværd med 84 lejeboliger - fordelt med lækre rækkehuse. Flere med egne tagterrasser og carport samt alle lejligheder med store altaner.
Der er lagt vægt på masser af grønne arealer omkring boligerne, så området fremstår som en attraktiv oase i byen. Hareskoven og Bagsværd sø ligger desuden et stenkast herfra.
Projektet er tegnet af Prisme Arkitekter, og der er lagt vægt på design og funktionalitet af høj kvalitet.

Boligerne

Bagsværdhave er for livsnydere, der ønsker kvalitet og masser af atmosfære. Store terrasser og altaner i elegant forlængelse af stuen. Masser af grønt for øjet lige udenfor. Store vinduespartier og lyse, gedigne og lækre materialer - både i kvalitet og udtryk.
Køkken fra HTH i et smukt tidløst design med grebsfri låger og en elegant hvid komposit bordplade med underlimet vask. Hvidevarer er med integrerede låger, så de glider ind og i princippet bliver ”usynlige”.
Til badeværelset er valgt en tidløs flise i ”Limestone Brown”. Endvidere et flot bordarrangement med indstøbt vask og stort spejl.
Her er oplagt at bo for både par, seniorer og børnefamilier, og med kort til naboerne er det ikke svært at finde legekammerater.

Beliggenhed

Boligområdet Bagsværdhave ligger centralt i Bagsværd nord for København. Fra områdets grønne oaser er der kort afstand til institutioner, indkøb, sportsfaciliteter og stationen, som fragter dig til København H. på kort tid.
Hillerødmotorvejen kan du nå på få minutter. Den smukke Bagsværd Sø og Hareskoven med skønne gå- og løberuter ligger desuden i gåafstand.

Vi glæder os til at byde velkommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.