Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Åsvinget, 2665 Vallensbæk Strand

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 4 værelses lejlighed i Åsvinget med god terrasse!

Denne lejlighed er særdeles godt udnyttet og består af entre med god plads til overtøjet. Fra entreen er der adgang til et badeværelse med separat bruseniche og vaske/tørremaskine, den store stue med plads til både spise og stue afdeling og det ene soveværelse. Fra stuen er der adgang til det separate køkken, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine, to store soveværelser med indbyggede skabe, det andet badeværelse og den store terrasse.
Området er kendt for at være en børnevenligt område, her får man en bolig der ligger tæt på natur, legeplads og offentlige institutioner.

Til boligen er der et stort tilhørende kælderrum.
Husdyr er ikke tilladt.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.