Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

15.300,00 kr.

Forbrug
450,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.300,00 kr.
- Depositum
45.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn 3 værelses lejlighed med altan

Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen.
Skøn, lys og rummelig lejlighed beliggende på 5. sal. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig altan, hvor det er muligt at nyde udsigten.
Udover stue og det åbne køkken, findes også 2 store separate værelser samt et depotrum i lejlighed og et stort badeværelse.
Materialevalget er lyst og i god kvalitet med bl.a. egetræsgulve, INVITA køkken og Bosch hårde hvidevarer i køkkenet. Der er tilmed elevator i opgangen.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.