Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skindergade, 1159 København K

Økonomi *

Husleje

16.800,00 kr.

Forbrug
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.800,00 kr.
- Depositum
50.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gennemrenoveret stor 3-værelses lejlighed!

Ejendommen er beliggende i indre by og med en meget attraktiv beliggenhed i en sidegade til Strøget. Her er Københavns bedste indkøbsmuligheder, et væld af skønne restauranter og caféer og et stenkast fra det berømte konditori La Glace. Lejligheden ligger også i gå afstand fra idylliske grønne områder som fx. Kongens Have og Ørstedsparken.

Alle lejlighederne er total renoverede og af høj kvalitet med smukke olierede egetræs gulve, køkken- og badeværelseselementer fra Designa og hårde hvidevarer af mærket Electrolux.

Der er ligeledes kun 10 minutters gang til Nørreport Station, Vesterport Station samt Hovedbanegården, hvor man finder både busser, tog og Metro.
Lejligheden indeholder: Entré. Stort og lækkert gennemrenoveret køkken/alrum på ca. 32 m2 med alle hårde hvidevarer, god skabs- og spiseplads samt et skønt lysindfald. Flot nyt badeværelse med bruseniche. Separat mindre vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Et rummelige soveværelser på ca 14 m2 med skabe. Derudover et større depot rum på ca. 16 m2.

Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset og kan opsiges med 3 måneders varsel.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.