Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 102 m2 - Granvej, 2880 Bagsværd

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug
13.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OM PROJEKTET
Bagsværdhave er et kommende boligområde i Bagsværd med 84 lejeboliger - fordelt med lejligheder i differentieret størrelse og med store altaner.
Der er lagt vægt på masser af grønne arealer omkring boligerne, så området fremstår som en attraktiv oase i byen. Hareskoven og Bagsværd sø ligger desuden kort herfra.
Projektet er tegnet af Prisme Arkitekter, og der er lagt vægt på design og funktionalitet af høj kvalitet.

LEJLIGHEDERNE
Lejlighederne i Bagsværdhave er for livsnydere, der ønsker kvalitet og masser af atmosfære. Store vinduespartier og lyse, gedigne og lækre materialer - både i kvalitet og udtryk. Køkken fra HTH i et smukt tidløst design med grebsfri låger og en elegant hvid komposit bordplade med underlimet vask. Hvidevarer er med integrerede låger, så de glider ind og i princippet bliver ”usynlige”.
Til badeværelset er valgt en tidløs flise i ”Limestone Brown”. Endvidere et flot bordarrangement med indstøbt vask og stort spejl.
Alle lejligheder får enten en altan eller en terrasse i elegant forlængelse af stuen og som vender ud mod det grønne fællesareal. I alle opgange vil der være elevator, der kører helt til kælderen, hvor der er adgang til eget depotrum og mulighed for cykelparkering.
Her er oplagt at bo for både par, seniorer og børnefamilier og med kort til naboerne er det ikke svært at finde fællesskab og legekammerater.

BELIGGENHED
Boligområdet Bagsværdhave ligger centralt i Bagsværd nord for København. Fra områdets grønne oaser er der kort afstand til institutioner, indkøb, sportsfaciliteter og stationen, som fragter dig til København H. på kort tid.
Hillerødmotorvejen kan du nå på få minutter. Den smukke Bagsværd Sø og Hareskoven med skønne gå- og løberuter ligger desuden i gåafstand.

Vi glæder os til at byde velkommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.