Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3. værelses lejlighed i Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

14.058,75 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
42.101,25 kr.
- Depositum
42.101,25 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg med gode transport- og indkøbsmuligheder i nærheden. Tæt på Frederiksberg Svømmehal og det hyggelige cafémiljø. Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Rådhus er indenfor kort afstand. Ejendommen er en markant hjørneejendom i gule mursten med grønmalede døre og vinduer. Ejendommen er opført i 1935 i fem etager med butikslejemål i stueetagen. I ejendommens gård er der enkelte parkeringspladser, der udlejes til ejendommens beboere samt et mindre areal med buske og stauder.

Bemærk

Lejligheden overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.