Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 103 m2 - Margretheholmsvej, 1432 København K

Økonomi *

Husleje

14.750,00 kr.

Forbrug
14.750,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.750,00 kr.
- Depositum
44.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Område: Margretheholm er en del af Christianshavns voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gåafstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbådehavn Lynetten. Tidligere holdt den danske flåde til på bl.a. Slotsholmen og Bremerholmen, men i takt med at skibene blev større, og dermed også udgjorde en større brandfare for byen, valgte man at flytte flåden til Holmen. Dette førte til anlæggelsen af øerne Arsenaløen, Dokøen, Frederiksholm, Nyholm og Margretheholm samt de meget karakteristiske syv bastioner.
Holmen er blevet et meget eftertragtet sted at bo. Her er der ro og plads til at være, og de gamle historiske bygninger og vartegn minder én om en spændende fortid.
Bolig: Margretheholm er en del af det attraktive Holmen og beliggende i rolige og smukke omgivelser, men alligevel kun 10 minutters kørsel fra Kgs. Nytorv. Udsigten opføres i 7 etager inkl. penthouse og er orienteret, så du fra lejlighederne får en fantastisk udsigt over Holmen, Amalienborg og resten af København. Margretheholm er allerede i hastig udvikling, idet Sjælsø gennem de sidste år har opført rækkehuse på området, hvor de første beboere allerede er flyttet ind. Udsigten er tegnet af tegnestuen vandkunsten og opføres som en 8 etagers bebyggelse med fællesfaciliteter og parkering i stueetage. Byggeriet er opdelt i 6 etaper.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.