Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 135 m2 - Toldbodgade, 1253 København K

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
950,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
135 lyse og højloftede lejlighedskvadratmeter med tagterrasse

Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i historiske Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra livlige Nyhavn til statelige Amaliegade parallelt med Amaliehaven og havnefronten. Ofelia Plads og det eviggrønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade med sine caféer og kunsthuse, St. Kongensgade med alt, hvad der er brug for til at købe ind eller gå ud, og Kongens Nytorv med busser og Metro. Og hele området omkring Toldbodgade lægger op til at nyde det på to ben eller to hjul.

Tag elevatoren fra gården direkte op i jeres nye bolig. Velkommen indenfor i 135 lyse og højloftede kvadratmeter. Den perfekte blanding af smukke rene linjer, lækre detaljer og lyse rum. Her er store vinduer, hvide vægge og lofter, lakerede trægulve, indbyggede skabe i både gang og soveværelser. I får et stort køkken-alrum med Quooker og hårde hvidevarer fra Gaggenau og plads til både spisebord, sofa og samvær, to soveværelser - eller et soveværelse og et kontor/arbejdsrum – og badeværelse med vaskesøjle. I får også privat kælderrum og egen andel af tagterrasse, hvor I kan nyde de lune sommeraftener i gode venners lag. Vi glæder os til at byde indenfor.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.