Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Charmerende og nyistandsat bylejlighed i naturskønne omgivelser

Økonomi *

Husleje

5.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
600,00 kr.
- Varme

ukendt

- Vand
600,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.900,00 kr.
- Depositum
17.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
58 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På Grejsdalsvej med Grejs Å i baghaven finder I dette charmerende byhus i to etager med separate indgange. Ejendommen består af to lejligheder. Nærværende annonce er vedrørende lejligheden på 1. Sal, som er 58 m² stor, fordelt på 3 værelser, køkken og bad.

På 1. sal ligger der en hyggelig stue og to gode, store værelser med nyslebne - og lakerede trægulve. Rummene fremstår velholdte, og dette gør sig også gældende for badeværelset samt køkkenet, som har en splinterny ovn.

Med ejendomme følger en have der ligger ganske uforstyrret lige ned til åen, og der følger ligeledes egen parkering, skur samt kælder med vaskerum og opbevaringsplads.

160 meter længere nede af Grejsdalsvej kan I hoppe på en bus mod Vejles livlige centrum, men I kan også cykle til byen på få minutter (1,6 km i kørselsafstand). Der er ligeledes kort cykelafstand til adskillige indkøbsmuligheder, hvorfor hverdagen glider let. Endelig finder I både daginstitution og skole inden for halvanden kilometer.

Lyder dette spændende hjem som noget for Jer, så kontakt os for en fremvisning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.