Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Kløvermarken, 6360 Tinglev

Økonomi *

Husleje

6.333,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
15.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Meget hyggelig bebyggelse i yderkanten af Tinglev som ligger tæt ved den dansk-tyske grænse.

Alle rækkehuse har egen have og skur, og med udsigt udover markerne. Kløvermarken har et skønt grønt område med en fin lille sø, hvor ænder og andet fugleliv holder til.

Her er der også plads til, at du medbringer dit husdyr.

Dagligvarebutikker, tanken og hovedgaden er tæt på afdelingen, ligesom der er kort afstand til skolen, sportshallen og børneinstitutioner.

De 37 boliger er opført i henholdsvis 1991 og 1997, og er fordelt på to-, tre-, og fireværelses rækkehuse.

I boligen forefindes el-komfur, emhætte og køle-fryseskab.

ANTENNE: YouSee kan levere signal, men der er frit valg til at vælge signal anden udbyder. Lejer står selv kontakt til udbyder. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Opvarmning med naturgas. Beboerne til- og afmelder selv over for forsyningsselskabet. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnaver i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller 1 hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks.rotter. Det er ikke tilladt at have akvarium. Følge hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.