Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses familiebolig - Niels Ebbesens Gade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

4.762,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
47 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator i ejendommene
Der betales a conto varme og vand til udlejer. Forbruget afregnes årligt.
Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.
Forbrug af elektricitet afregnes direkte til elværket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren
Der er en tidligere jernbaneremise, ligeledes få minutters gang fra ejendommen, hvor der er indrettet beboerhus og beboerværksted. Her kan der ligeledes lejes festlokale.

Ejendommen er opført i 2001 og er i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes ”Casa Nova”. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.
I boligerne er der komfur og emhætte. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.

Der er kort afstand til bycentret med et stort udvalg i dagligvare- og specialbutikker. Der er endvidere en Netto butik, inden for kort afstand, som giver mulighed for indkøb af daglige fornødenheder.
Skolemæssig; 0-6 klasse: Skoledistrikt: Østervangsskolen, 7-9 klasse: Skoledistrikt: Rismølleskolen, der begge ligger i en afstand på ca. femten min.
Endvidere findes Randers private Realskole – som optager elever fra 0. – 10. klasse. Der er kort gåafstand.
På Tøjhushavevej ligger endvidere den private skole; Randers Lille Skole, som optager elever fra 0. – 9. klasse
Der en privat drevet børneinstitution; Tøjhushavens Børnehus, få minutters gang fra ejendommene.
"Alle boliger på Niels Ebbesens gade og Tøjhushavevej 4, har åbent køkken. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig på Tøjhushavevej. Der er fransk altan."
NIELS EBBESENSGADE 20
I de 2-vær. lejligheder er der komfur og emhætte. Der er ligeledes gjort klar til installation af opvaskemaskine.
I de 1-vær. er der bordkomfur med 2 kogeplader. Der er fælles vaskefacilitet.
TØJHUSHAVEVEJ 5
Afdelingen er i 3 etager med udnyttet tagetage.
I boligerne er der komfur og emhætte. Endvidere er der fransk altan til hver bolig. Der er forberedt til installation af vaskemaskine i hver lejlighed. Der er ikke fællesvaskeri.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Der er på afdelingsmøde den 30. juni 2016 besluttet at etablere altaner på lejlighederne i Tøjhushavevej 4. Altanerne påregnes etableret i 2018, og efter opsætning af altan vil huslejen for lejemålene i Tøjhushavevej 4 stige med ca. kr. 614,00 pr. måned.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.