Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Halldór Laxness Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

17.300,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.300,00 kr.
- Depositum
51.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Organistens Hus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og har karakter af en åben karréstruktur med en base i rustikke mursten. Felter med tilbagetrukket murværk med ændret fugefarve giver facaden variation og et levende, imødekommende udtryk. Tårnet, som rejser sig fra 5. til 9. sal, 2-6 værelser, bygges i lyse aluminiumsplader og markerer bygningen, som et pejlemærke i kvarteret, .

Boligerne er indrettet med gode, praktiske planløsninger, der sikrer en god udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum og praktisk indrettede værelser. Gangarealerne er reduceret til et minimum, så kvadratmeterne anvendes, hvor der er brug for dem. Store vinduespartier giver maksimalt dagslys i alle døgnets lyse timer og tilfører boligerne øget kvalitet.

Alle boliger har adgang til egen altan eller fransk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Lejlighederne i stueetagen har terrasser, hvilket giver beboerne mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette nærmiljøet på terrassen. Alle beboere har adgang til to store, fælles tagterrasser, beliggende på fjerde sal. Fra tagterrasserne er der god visuelkontakt til både gade og gård. Og der er mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse.

Gårdrummet er disponeret, så det både fungerer som beboernes private gårdrum og samtidig er i dialog med det omkringliggende miljø. Gårdrummet er beplantet med smukke, høje græsser, der leder tankerne hen på Amager Fælleds frodige natur. Der er i gårdrummet indrettet både lege- og opholdsarealer

Indflytning april 2019.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.