Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Islands Brygge, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

21.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
3 altaner - det lyder af meget, men ikke desto mindre er det, hvad I får med denne store, højloftede kvalitetslejlighed på Islands Brygge og foruden de 3 altaner finder du yderligere 2 franske altaner. Der er både udsigt til grønne arealer og Københavns Havn, og de mange panoramavinduer skaber et beundringsværdigt lysindfald i hele boligen.

Lejligheden ligger tilbagetrukket fra havnefronten i det moderne og flot vedligeholdte byggeri Selandia Hus fra 2002. Ejerforeningen, som er likvid og drevet af en kompetent bestyrelse, tilbyder rigtig gode fællesfaciliteter. Der er blandt andet et godt værksted og en aflåst cykel- og parkeringskælder med mulighed for køb af p-plads. Men det bliver bedre endnu, for I får også tre parkeringskort til p-pladsen ved ejendommen - og her er altid ledige pladser.

Loftshøjden tæller hele 2,6 meter i boligen, som brillerer med kvalitetsmaterialer og gulvvarme, som har optimeret energibesparelse og digital styring. Kombinationen af ny slebne mahognigulve, lyse vægge og glaspartier i fuld højde er mildest talt udsøgt, og det store Unoform køkken er opgraderet i slutningen af 2015. Over køkkenøen er der fuldt vue til stuen, som både har udgang til boligens balkon og den ene af to altaner.

Foruden de førnævnte altaner er der to franske altaner i lejlighedens to værelser - disse har udsigt til Københavns Rådhus og ligesom balkonen udsigt til vandet. Det oplagte forældresoveværelse brillerer med et walk-in-closet, som I sagtens kan anvende som et ekstra værelse. Især fordi værelserne i forvejen har store, indbyggede skabe.

Vi slutter af i det nye stilfulde og spotoplyste badeværelse fra 2016 med stor bruseniche og italienske fliser.

Amager Fælled er et fantastisk sted at lufte løbeben og hund, og havnebadet lokker med gode badeforhold. I en radius af 400 meter ligger der Irma, SuperBrugsen og Netto, og kvarteret er spækket med restauranter og take-away-steder. Desuden kommer I hurtigt til lufthavnen med metroen, og cykelbroen fører direkte til Vesterbro.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.