Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Farumgade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

17.000,00 kr.

Forbrug
450,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
68.000,00 kr.
- Depositum
51.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighedskomplekset på Farumgade er et lækkert nybyggeri på 5 etager, med 24 lejligheder fordelt på 3 opgange i etagerne 2.-4. sal.
Der bliver opført 11 forskellige lejlighedstyper, hvoraf hver enkelt lejlighed enten har tilhørende altan, eller brugsret til et privat afskærmet areal på tagterrassen. Lejlighedernes størrelser ligger på imellem 88-130 m2. Hver opgang er med elevator, der går fra kælder til tag.
Fælles for boligerne er deres optimale udnyttelse af kvadratmeterne. Dette giver rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på lejligheden via indretning. Lejlighederne bliver smagfuldt og moderne indrettet, med eksklusive Svane køkkener og gulvvarme i samtlige rum.
Byggeriet er indflytningsklar 1. februar 2018.
Ud over lejlighederne, indeholder ejendommen 2 store tagterrasser, som er placeret på hhv. 2. og 5. sal, samt en parkeringskælder med adgangskontrol.
Nøgleordet til tagterrassen på 2. sal er fællesskab. Her vil der blive etableret hyggelige grønne siddeområder med plads til hele familien. Der vil herudover blive etableret et visuelt legeområde for børn i alderen 0-10 år som indbyder til leg og hygge.
Desuden vil der på denne etage - ud fra hver lejlighed, være en særlig brugsret til arealet ud for hver af de lejligheder der støder ud til terrassen.
Tagterrassen på 5. sal byder på en smuk og unik udsigt over København og skaber dermed den ideelle ramme for ugeneret ophold. Tagterrassen rummer desuden både belagte og grønne områder. Dermed dannes rammen for bl.a. hyggelige grill- og loungeområder.
I den nordlige del af tagterrassen vil der blive etableret en nyttehave. Her kan beboernes grønne fingre kan få frit spil, til at dyrke grønt efter smag og behag.
Der vil være mulighed for, at leje parkeringsplads i parkeringskælderen under ejendommen. Der vil være adgangskontrol uden for dagtimerne.
Det vil ikke være tilladt at holde husdyr i ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.