Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sanatorievej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

ukendt

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og lækker fireværelses lejlighed på 111 m2 med tre gode værelser, køkken-alrum og stue, badeværelse og en skøn terrasse eller altan afhængigt af beliggenhed.

Se live version af en bolig af denne type (på 4. sal): Klik

Køkken-alrum og stue Fra den lange entré kommer du ind i et dejligt køkken-alrum, hvor køkkenet er placeret på den ene endevæg. Køkkenet er lyst og lækkert, og indeholder alt i hårde hvidevarer, så du er godt dækket ind i den daglige madlavning. I den modsatte ende af køkkenet er der oplagt plads til at indrette en hyggelig stue. Som en ekstra bonus kan du glæde dig over at have direkte udgang til en dejlig terrasse eller altan fra køkken-alrummet.

Værelser Det største af lejlighedens værelser er det oplagte forældresoveværelse, hvor der er plads til en dobbeltseng. Rummet er desuden indrettet med tre faste garderobeskabe, og dertil er der også udgang til lejlighedens terrasse eller altan, som giver en skøn mulighed for at lukke masser af luft ind i soveværelset. De to andre værelser er lige store og indeholder hver to faste garderobeskabe og plads til en enkeltmandsseng.

Badeværelse Fra entréen har du adgang til boligens store badeværelse, som indeholder toilet, håndvask, skuffer og en dejlig bruseniche. Badeværelset er enkelt og stilrent, og rummer fin plads til, at familien kan deles om badeværelsespejlet.

Terrasse/altan Vælger du lejligheden i stueplan får du en dejlig og stor terrasse, mens du i lejlighederne på 1. – 4. sal får en skøn altan. Både altan og terrasse har god plads til møbler, krukker og grill, så sommermånederne kan nydes under åben himmel.

Om boligerne på Sanatorievej Lejligheden har altan/terrasse på 9 m2 samt franske altaner, der er med til at gøre boligen lys og lækker.

Boligen er indrettet med Velfac vinduer, alt i hårde hvidevarer og hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne.

Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i lejligheden.

I området er der fællesparkering.

Vand, varme og el afregnes direkte med Silkeborg Forsyning og Eniig.

Der skal betales en måned husleje forud.

Da facaden fremstår varieret i forhold til placering af vinduer og døre, er der for de enkelte lejlighedstyper varierende plantegning afhængig af etagen. Derfor opfordrer vi til at se nærmere på plantegningen for præcis dén etage og lejlighedstype, der har interesse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.