Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sanatorievej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

ukendt

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og lækker fireværelses lejlighed på 111 m2.

Sanatorievej ligger i Silkeborgs sydby - tæt på det hyggelige "Indelukket" med bl.a. natur, minigolf og friluftsteater, samt i gå-/cykelafstand til Silkeborgs livlige bymidte.

Her får du en skøn lejlighed bestående af køkken/opholdsrum, tre værelser, et badeværelse, entré og depotrum. Derudover har lejligheden franske altaner og egen altan/terrasse på 10 m2, der sikrer et godt lysindfald og et hyggeligt uderum.

Lejligheden er indrettet med Velfac-vinduer, alt i hårde hvidevarer samt hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne. Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i lejligheden.

Vand, varme og el afregnes direkte med Silkeborg Forsyning og Eniig.

Der skal betales en måned husleje forud.

Der er fælles parkering i området.

Denne boligtype findes både i stuen samt på 1. sal. Da facaden er vekslende i forhold til placering af vinduer og døre, varierer plantegningen afhængig af etage.

Derfor opfordrer vi dig til at se nærmere på plantegningen for præcis den etage og lejlighedstype, der har din interesse.

Klik her for at se den fulde brochure for projektet på Sanatorievej: SanatorievejSilkeborg

Se 3D live version af en bolig af denne type (på 4. sal): Klik her

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.