Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses rækkehus - Tusindfryd, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

10.680,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
32.040,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
129 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skønt beliggende, 5 værelses rækkehus i Gødvad ved Silkeborg.

Rækkehuset er energivenligt med gulvvarme og ventilationsanlæg, som sikrer et godt indeklima. Indretningen er lys og venlig, med hvide HTH elementer i køkken, bad, entre og på værelserne. Alle vægge er hvidmalede, i alle opholdsrum er der flotte laminatgulve og lyse trælofter. I badeværelset og entréen er der grålige klinker på gulvene.

Stueplan er indrettet, med fin entre, velfungerende køkken/alrum - i åben forbindelse med stuen samt trappe til 1. sal. Stort badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal leder en fordelingsgang ind til stort soveværelse, samt tre gode lyse værelser med faste skabe.

Til boligen hører desuden carport, redskabsskur, lille have samt hyggelig gårdhave og terrasse.

På Tusindfryd bor du tæt på skole, daginstitution, sportshal, indkøb og natur. Med under 10 min. i bil til Silkeborg centrum er kvarteret Tusindfryd i Gødvad Enge, et rigtig godt bud på din ønskebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.