Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Øresundsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.500,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.500,00 kr.
- Depositum
49.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
4-værelses lejlighed med udsigt til Øresund!

Fed udsigt over Øresund fra altanen!

4-værelses lejlighed med udsigt til Øresund!

Fantastisk 4-værelses lejlighed i Øresundstårnet fra 2013 ved Amager Strand beliggende på 4.etage. Lejligheden er bestående af entré med god plads til overtøj samt pænt badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler. Endvidere rummer lejligheden et stort køkken-alrum med mulighed for både spise- og sofaafdeling. Fra stuen er der adgang til en skøn altan, som har en smuk udsigt over Øresund og til Øresundsbroen.

Stuen giver yderligere adgang til lejlighedens pæne 3 værelser med indbyggede skabe, hvoraf der tilhører et depotrum til et af værelserne.

Udover altanen med den smukke udsigt, er der en kæmpe fælles tagterrasse ligeledes med udsigt til Øresund og skaber gode rammer for sammenkomster med familie og venner.

Området byder på det fantastiske Amager Strand der er et populært sted på grund af stranden og de store grønne områder. Inden for to minutters gang fra lejligheden findes både indkøb, Metro, fitness og restauranter.

Øresundstårnet ligger på hjørnet af Øresundsvej og Krimsvej med metroen til den ene side, vandet til den anden og butikker midt i mellem, er alt inden for rækkevidde.

Lejligheden er klar til overtagelse d. 1/9-2018.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse. Husdyr ikke tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.