Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Edvard Thomsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.400,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.400,00 kr.
- Depositum
28.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med hele to solrige altaner, tre fine soveværelser og et tidsløst køkken er denne delevenlige lejelejlighed det perfekte match til enten den lille familie eller de tre studievenner.

Inden for byder lejligheden på en skøn udsigt til Byparkens grønne omgivelser og med store vinduespartier i hele boligen får du et fornemt lysindfald i hele hjemmet.

Lejlighedens samlingspunkt er den hyggelige stue, hvorfra du har direkte adgang til det stilrene køkken og den ene altan, som danner den ideelle ramme om de skønneste stunder i aftensolens skær. I køkkenet kan du se frem til et flot HTH-køkken med moderigtige grebsfrie elementer i hvid, alle de nødvendige hårde hvidevarer og den skønneste udsigt over Byparken, når du kokkerere.

I entréen får du et stort og rummeligt indbygget skab og adgang til et flot badeværelse, som har stilrene og klassiske elementer, indbygningsspots, udsug, et væghængt toilet og godt med opbevaringsplads. Derudover får du både en vaskemaskine og tørretumbler.
Sidst, men ikke mindst, indeholder lejligheden de tre gode værelser, hvor du kan indrette dig med børneværelse, kontor, krea-rum eller soveværelser.

Alt i alt en perfekt lejelejlighed, som ligger blot et par minutters gang fra både Ørestad Metrostation, Fields, Royal Arena, Amager Fælled og lige rundt om hjørnet finder du den lokale Netto.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.