Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Cylindervej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

14.600,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.600,00 kr.
- Depositum
43.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kanalkanten er 119 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen - en ny bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Kanalkanten er en af de attraktive placeringer på Teglholmen, i det den er beliggende ud mod en af kanalerne. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig.

Boligerne står indflytningsklar i februar 2019. Der vil være elevator i alle opgange. I alle enhederne vil der være et lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens!

Vi glæder os til at vise dig dette lækre byggeri!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.