Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Edvard Thomsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

17.900,00 kr.

Forbrug
1.250,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.900,00 kr.
- Depositum
53.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker 4’er med vestvendt altan

Velkommen indenfor i denne moderne fireværelses lejlighed, som byder på 118 m2. Et hjem der egner sig perfekt til parret med plads til børn, bofællesskabet eller den enlige, der ønsker godt med plads. Lejligheden byder på en åben planløsning, der forener stuen og køkkenet, hvilket skaber en rummelighed udover det sædvanlige. Der er tale om et nyere køkken, som med en funktionel indretning sørger for masser af opbevaringsplads. Ligeledes sikrer placeringen at man kan stå og lave mad, men stadig holde øje med børnenes leg i det hyggelige gårdmiljø hvor der altid er liv om aftenen. I køkkenområdet finder du også plads til et spiseområde, som skaber mulighed for samvær på tværs af hverdagens rutiner. Stuen er et stor, dejligt rum, som får masser af dagslys fra rummets store vinduesparti, hvor du også finder udgangen til lejlighedens store altan. Stuen skaber rammerne for hjemmets hjerterum, som inviterer til samvær og hyggelige stunder. Lejligheden byder på tre gode værelser, som passer perfekt til at være soveværelser, børneværelser eller hjemmets ekstra fritidsrum. Lejlighedens badeværelse er stort og rummeligt. Et badeværelse der rummer plads til hjemmets beboere med gode opbevaringsmuligheder og separat brus samt vaskesøjle. Når sommeren står for døren kan den nydes på lejlighedens vestvendte altan. Altanen er hævet i forhold til omgivelserne hvilket sikrer privatlivet og der er god plads til en hyggekrog med spiseplads og hyggelige aftener. Perfekt placering der sikrer sollys fra tidlig eftermiddag og frem til aften. Endvidere er der et fantastisk udenoms areal, hvor børnene kan tage direkte ud og lege på legepladsen, eller gå en dejlig tur i byparken og ses med deres venner.

Ejendommen er bygget i 2007 og består af 12 etager. Lejligheden er beliggende i stueetagen og har udsigt til grønne arealer. I ejendommen finder du et hyggeligt gårdmiljø samt et stort fælleslokale som deles med ejendommens andre beboere. Her er der plads til sommerhygge for både store og små. Der er ligeledes gode faciliteter såsom elevator i opgangen, parkeringsplads og cykelkælder.

Med adresse på Edvard Thomsens Vej befinder du dig i den mest centrale del af Ørestad , hvor du finder det meste indenfor kort afstand. Indkøbsmuligheder ligger lige rundt om hjørnet, og shopping centeret Fields ligger få hundrede meter væk, som byder på et hav af butikker, cafeer og restauranter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.