Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Ib Schønbergs Allé, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.400,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.400,00 kr.
- Depositum
40.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn-værelses lejebolig i Valby med stor altan

Lejligheden er beliggende p å 4. sal og med elevator i ejendommen, er der nem adgang til lejligheden. Lejligheden byder p å 92 m2 og er indrettet s åledes: Entre, med plads til overt øjet. Stor stue i åben forbindelse med k økken alrum, hvor der medf ølger komfur, emh ætte, ovn, k øle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra stuen er der adgang til lejlighedens altan, med fin plads til terrassem øbler. Lejligheden har to store sovev ærelser. Ydermere er der et godt badev ærelse med separat bruseniche og vaskes øjle (vaskemaskine & t ørretumbler). Der er gode opbevaringsmuligheder via det tilh ørende depotrum i lejligheden.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev All é og Gammel K øge Landevej p å den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Bromb ærparken ¨. Her er b åde skole, indk øb og offentlig transport inden for f å hundrede meters afstand. G årdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst b ørnevenligt omr åde, uden at komme for langt v æk fra byen.

Lejligheden er klar til overtagelse 1/2-2019.

Lejem ålets lejeperiode er ubegr ænset. Lejem ålet kan ikke opsiges de f ørste 12 m åneder, herefter er der 3 m åneders opsigelse.

*Bem ærk at billederne ikke n ødvendigvis er taget af/fra den p åg ældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.