Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amerika Plads, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lækker 3-værelses i Zinkhuset!

Denne veldisponerede lejlighed rummer 2 separate soveværelser, køkken/alrum samt en rummelig entre. Stort køkkenalrum med plads til både stue og spiseafdeling. Fra køkkenalrummet er der udgang til en stor altan. Køkkenet er udstyret med ovn, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine. På badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler samt gulvvarme. Der er elevator i ejendommen.

Ejendommen er opført i 2007 og er beliggende i et roligt område tæt på indkøb, caféer og transportmuligheder. Derudover er Langelinie og Kastellet at finde inden for få minutters gang.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.
eller mail:

<
mailto:177@hjemmesiden
>

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.