Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Linnésgade, 1361 København K

Økonomi *

Husleje

24.225,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.900,00 kr.
- Vand
1.000,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
24.225,00 kr.
- Depositum
72.675,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lys nyistandsat lejlighed i Kbh K

Området:

Boligen ligger yderst centralt og i gåafstand til flere rekreative områder, gode indkøbs og transport muligheder samt hyggelige cafeer og restauranter og ikke mindst flere gode uddannelses muligheder. Bl.a. kan nævnes: Gåafstand til Nørreport Station (busser, S-tog, Metro), Torvehallerne, Strøget, Botanisk Have, Søerne og meget mere.

Lejligheden:

Fra opgaven kan du tage elevatoren direkte på til lejligheden. Lejligheden er indrettet med entre/fordelingsgang og 2 gode soveværelser. Det moderne køkken og spisestue er i åben forbindelse med stuen. Derudover byder lejligheden på et bryggers med vaskefaciliteter samt et badeværelse og et ekstra toilet. Fra den lyse og store stue er der adgang til den solrige altan. Lejligheden har et fantastisk lysinfald, da den er beliggende på 4.sal.

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.