Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Else Alfelts Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.195,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
48.585,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I de varme måneder er der både og kajakker i søen ud for 8TALLET. De er til fri afbenyttelse og nøglerne kan hentes inde hos Café 8TALLET i åbningstiden. Endvidere har du Ørestad skøjtehal og Ørestad IF rundt om hjørnet. Som beboer i CobraHave har du alt, der skal til for at holde dig aktiv. For enden af Richard Mortensens Vej står en række permanente træningsredskaber, som passende kan bruges inden eller efter motionsturen ude på den tilstødende fælled. Redskaberne er placeret på molepladsen ud for Café 8TALLET. Nærmeste skole er Kalvebod Fælled Skole som har en stærk idræts- og bevægelsesprofil.

Med 145 butikker og biograf i Field’s er der noget for en hver smag – oven i købet i gåafstand fra Cobrahave. Få kilometer derfra er der ligeledes mulighed for at besøge Amager Strandpark, hvor man på varme sommerdage kan dyrke strandlivet. Ørestad Syd emmer af modernitet og nytænkning af bylivet. Mere en 600 virksomheder har opdaget potentialet og slået sig ned i Ørestad, som i dag er Københavns mest innovative bydel. Det er både kreative iværksættere, små butikker, caféer og de store internationale virksomheder som Ferring International PharmaScience Center og eksklusive hotelkæder som det bæredygtige Hotel Crowne Plaza Copenhagen K, der har placeret sig i området. Det aktive erhvervsliv gør, at bydelen lever hele dagen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.