Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses 74 kvm. lejlighed centralt i Haderslev.

Økonomi *

Husleje

5.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.500,00 kr.
- Depositum
16.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Slotsgade 74 kvm.- 2 værelses lejlighed attraktivt placeret centralt i Haderslev og fremstår flot og imødekommende. Lejligheden er markant renoveret og fremstår moderne, indbydende, lys og indflytnings klar for ny lejer.

Lejligheden er praktisk indrettet med nydelig entré der fordeler alle lejlighedens rum. Der er i lejligheden lagt vægt på et åbent opholdsmiljø. Stuen har et dejligt lysindfald fra sydvendte vinduer og ligger i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er med hvide elementer med stålgreb. Flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler, som evt. kan inkluderes. Lyst soveværelse med skabsvæg.

Der aflåst kælderrum og p-plads til lejligheden. Plus lille gårdhave.

Nærheden til byen gør, at du har alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden. Indkøb, bymidte og shoppingmuligheder er lige om hjørnet.

Husleje 5900 kr. pr. mdr. plus akonto 400 kr. ca. i varme. Lejen er inkl. vand.

Depositum. 3 mdr´s husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.