Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Hans Knudsens Plads, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

10.466,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
642,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
103,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
41.386,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ledig lejlighed i skønt bofællesskab
Du har dit eget lejemål, men deler et fællesrum på ca. 30 kvm med to andre lejemål. Boligen er en to-plans bolig og har den skønneste udsigt over København.
I de andre lejligheder bor: Philip, som til dagligt arbejder som Key Account Manager for Graduateland på Amager. Han dyrker sport i form af fodbold, Squash og Fitness og er til plads til hygge, alkohol og til at tage ud.
og
Peter, som er 22 år gammel og i øjeblikket holder sabbatår nr. 2, hvor jeg hopper lidt imellem forskellige ufaglærte sabbatårs jobs og samtidigt forbereder mig til KU's optagelseprøve til musikvidenskab. Jeg spiller en del klaver, hvorpå jeg er både klassisk og jazz interesseret.
Benjamin, som er 20 år gammel, og som også er på sit sabbatår nr. 2. Jeg arbejder i øjeblikket hos firmaet Modstrøm, hvor jeg sælger el-aftaler til privatpersoner. Uddannelsesmæssigt tænker jeg at gå i min fars fodspor og starte på klaverstemmeruddannelsen til sommer, men da skoleperioderne foregår i Tyskland, er jeg stadig lidt i overvejelsesfasen, hvad det angår. Jeg kan i min fritid godt lide at bevæge mig i form af mountainbiking, svømning og løb. Vi kender hinanden fra gymnasiet og flyttede til dette skønne bofælleskab i midten af december. Vi kan godt lide at lave mad, drikke kolde øl og gå i byen.

Ejendommen
Kollektivhuset er en 11-etages ejendom opført i 1957. Afdelingen har fællesvaskeri, selskabslokale, café, garageanlæg og fællesantenne.
Kollektivhuset er centralt placeret ved Ryparken S-station, hvorfra togene kører jævnligt til København på mindre end 10 minutter. Der er i det hele taget gode transport forbindelser, da der også kører busser lige nedenfor bebyggelsen.
Ansøgning skal ske skriftligt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.