Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Yderst velholdt villa tæt ved skov og vand

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
45.000,00 kr.
- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
183 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Villaen på 183m2 er fra 2005 og ligger lige ved Marselisskoven, gode indkøbsmuligheder og stort sportsområde. Der er 10 min´s gang til dejlige strandområder samt Kragelundsskolen og tæt på ligger også AAGE (international skole). 50 m fra huset ligger bus stop med bus direkte til Århus C. Villaen er yderst velholdt og er derfor lige til at flytte ind i. Boligen består i stueplanet af et flot indgangsparti med god plads, et køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og opholdsstue. Herfra er der udgang til en af husets solrige terrasser samt haven. Fra entreen er der adgang til et af husets badeværelser, et rummeligt bryggers med god skabsplads samt vaskefaciliteter, og endelig et godt værelse med skabsplads.
Førstesalen er lys med loft til kip og særdeles veludnyttet med repos (kontor/aktivitetsrum), to store lyse værelser, begge med udgang til altan, et badeværelse samt et stort soveværelse med skabsvæg og udgang til altan.
Bag ved huset er dobbelt carport, et stort isoleret udhus samt redskabsskur og dertil et cykelskur. Her findes ligeledes et hyggeligt gårdmiljø med en skøn privat terrasse. Er du sejler ligger Marselis lystbådehavn 10 min fra matriklen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.