Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Langelandsgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

5.800,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.800,00 kr.
- Depositum
17.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot 3-værelses lejlighed beliggende på Langelandsgade i Aalborgs øgadekvarter. Området byder på gode transport- og handlemuligheder, samt cafe- og spisesteder. Lejligheden ligger tilmed tæt på det grønne område ved Østre Anlæg. Der er ca. 5-10 minutter på cyklen ind til midtbyen, samt Aalborgs havnefront.

Lejligheden indeholder eget køkken og bad samt to stuer og et værelse. Lejligheden har en meget fordelagtig husleje, i forhold til størrelsen på hele 94 kvm.

Lejemålet overtages nyistandsat, fsv. angår maling, hvidtning og tapetsering, samt behandling af lejlighedens trægulve. Bemærk!
Husdyr ikke tilladt

Lejligheden er ikke delevenlig

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.