Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Otto Brandenburgs Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

15.569,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
380,00 kr.
- Vand
730,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.569,00 kr.
- Depositum
46.707,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lyse og moderne lejligheder i et flot byggeri fra 2017. Denne moderne bebyggelse på Otto Brandenburgs Vej på Sluseholmen huser en række fantastiske lejligheder. Her venter lyse rammer med veludnyttede grundplaner, ligesom I kan se frem til et attraktivt og familievenligt fællesareal. Samtidig er I ikke langt fra den pulserende by.
Lækker ejendom
Her er der tale om et boligkompleks med flotte, nutidige linjer, og i midten af karréen venter et fantastisk gårdmiljø, hvor der er lagt op til mange timer i det fri - her er skønne opholdssteder, grønne arealer og legeplads til børnene. Der er mulighed for leje af parkering i kælderen.
Indbydende lejligheder med forskellige løsninger
Lejlighederne har køkkenelementer fra HTH med en Siemens-opvaskemaskine. Et moderne rumforløb med køkken-alrum og gode soveværelser er ligeledes et fællestræk, mens nogle af boligerne dertil har et lille indhug i opholdsmiljøet, som inspirerer til en spændende indretning. Dele af lejlighederne kan ydermere bryste sig af udsigt over Fælleden og kanalerne - nogle har tilmed fransk altan ud til vandet. Slutteligt er der vaskefaciliteter.
Her får I let adgang til både byfaciliteter og naturområder
Med placering lige ned til vandet er det let at blive inspireret til en gåtur, og smutter I hen over den nærliggende bro, sættes I hurtigt i forbindelse med Fælledens grønne stier. I finder bybus, indkøb og daginstitution i gåafstand, ligesom havnebussen ved Badeanstalten er ganske tæt på. Nærområdet tilbyder spisesteder og hyggelige miljøer, og Fisketorvet ligger i cykelafstand.
Bemærk at billederne er fra vores prøvelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.