Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Bispebjerg Parkalle, 2400 København NV

Økonomi *

Husleje

17.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.150,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
129 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Villalejligheden

Villalejligheden ligger i det charmerende Bispebjerg Villaby og rummer to soveværelser (ét almindelig og én stor hems), samt stort kontor. I den rummelige spisestue er der plads til 16 spisende gæster, og der er udkig til endnu en stor stue med loftsbjælker og loft til kip. I stuen er der brændeovn og et fantastisk lysindfald, der er udgang via to dobbeltdøre til altan og den 800m2 store have. Stort nyt badeværelse, og køkken med spiseplads til 4. Hele lejligheden er nyrenoveret da vi flyttede ind for 3 år siden, og køkken og bad (med gulvvarme og forstørret bruseniche) er totalrenoveret. Vaskemaskine og tørretumbler i vaskekælder, som er tør og opvarmet.

Haven

Villalejligheden er udstyret med altan med spiseplads og en fantastisk udsigt til Grundvigskirken. Fra altanen fører en vindeltrappe ned i stor have på 800 m2. Haven er udstyret med en stor nybygget træterrasse med bænke og bord, grill, græsareal, æbletræer og er i det hele taget virkelig hyggelig og veldesignet.

Beliggenhed

Villalejligheden ligger 2 min. fra S-tog, og transporttiden til Nørreport er på 11 min. Det tager 18 min. at cykle til Nørreport, så du får det bedste fra byen, kombineret med det bedste fra det stille og rolige villavejsliv tæt ved naturen. Huset ligger lige ud til en stor grøn allé, som på 5 minutters gang fører ned til 3 store søer med masser af fredelig natur, og ned til Bispebjerg Kirkegård. Desuden ligger villalejligheden tæt på gode indkøbsmuligheder og cafeer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.