Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Landskronagade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
136 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Unikt byggeri på en rolig gade på ydre Østerbro, ikke langt fra Svanemølle strand og indre by. Egen gårdhave og terrasse som skaber ekstra uderum i de lyse måneder.

Du træder ind i en fælles opgang og møder en lille entre med badeværelset som det første. Det store køkken alrum åbenbare den ekstra højde til lofte og de smukke vinduer kommer helt til sin ret. Spisebords område med adgang ud til terrassen gemt bag høje private beplantninger og det åbne køkken som reelt ligger midt i boligen uden at fylde for meget. Ved køkkenet et godt viktualie rum. Bag en halv væg ligger stuen for sig med de store vinduesfacader og adgang ud til egen gårdhave. De 3 gode værelser ligger på hver sin side af stuen med soveværelset og walk in closet til venstre for og de to andre værelser over for hinanden på den anden side af stuen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.