Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Lily Brobergs Gade, 8220 Brabrand

Økonomi *

Husleje

9.700,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.700,00 kr.
- Depositum
29.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi har nu mulighed for at udbyde fantastiske lejligheder pr. 1. juli 2019. Lejlighederne ligger lige på kanten af Åbyhøj og derved tæt på Aarhus. Vi har fra 2-5 værelses lejligheder i dette spændende Karré byggeri.

Lejligheden har en indretning, der også gør den mulig, som delelejlighed for 3 venner, da værelserne er nogenlunde lige store.
Lejligheden indeholder entré med adgang til flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Flot køkken fra HTH med alt i hårde hvidevarer. 3 gode værelser med skabe indsat.
Lejligheden er naturligvis også egnet som familiebolig. Endvidere har lejligheden dejlig sydvendt altan.
Der er fælles fri parkering til lejlighederne og cykelskur i gården.

På få minutter kommer du på cykel til Åbyhøjs handelsgade. Ønsker du lidt grønne omgivelser ligger den nye bypark lige om hjørnet.

Vi byder velkommen til ÅBENT HUS SØNDAG FRA 11-13, hvor det vil være muligt at se vores møblerede prøvelejlighed adressen er Gudrunsvej 3R, 4. mf. 8220 Brabrand.

Billederne er fra en anden lejlighed, men materialevalg er de samme.

Vi udlejer ikke til personer registreret i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.