Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Danmarksgade, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

5.700,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
17.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed på 140 kvm, beliggende i centrum af Frederikshavn udlejes. Lejligheden er velegnet til delelejlighed, da de fire værelser har separate låse.

Fra lejlighedens entré er der adgang til et stort værelse med skabsplads samt til stuerne, fra den inderste stue er der adgang til endnu et værelse. Fra den mellemste stuen er der adgang til gangen, hvor man finder badeværelse og toilet med vaskemaskine og for enden af gangen er køkkenet, som har opvaskemaskine og adgang til fordelingsgang med endnu 2 værelser og 1 lille rum med håndvask og et pulterrum samt adgang til bagtrappen. Der er afhøvlede trægulve i alle værelser samt køkken og entré. I fordelingsgangen er gulvet lakeret, og der er klikgulv på toilettet samt klinkegulv i badeværelset.

Til lejligheden er der egen parkeringsplads i gården, fælles aflåst cykelskur og opbevaringsrum i kælderen. Der er stor fælles græsplæne med plads til grill og hygge placeret ugeneret bag huset.

Leje 5.700 kr. pr. md. plus a conto forbrug

Lejligheden er ledig

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.