Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Østerågade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

12.247,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.247,00 kr.
- Depositum
36.741,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Pr. 1. september udlejes en dejlig 4 værelses herskabslejlighed på 128 kvm. på bedste beliggenhed i centrum af Aalborg, nærmere betegnet Østerågade, i en flot historisk bygning der ligger mod Gammel Torv.

Beliggende på 1. sal mod Gammel Torv og direkte udgang fra køkkenet til stor fælles terrasse.

Lejligheden er ny opført i marts 2013. Der er overalt anvendt materialer af høj kvalitet. Bl.a. kan nævnes sildebens parketgulve i egetræ, snedkerfremstillede paneler med flotte udskæringer på ydervægge, snedkerfremstillede garderobeskabe efter mål med messinghængsler, HTH køkken med granitbordplader med alt i hårde hvidevarer. Flotte hvide døre med udskæringer, messinghåndtag og messinghængsler. Franske døre. Stuklofter.

Badeværelse med travertinfliser, håndklædetørrer, bruseniche med glasvægge.

Indretning:

FordelingsgangStor stue mod Gammel Torv med adgang til ekstra værelser via franske døre. Stort køkken med spiseplads/spisestue. Herfra udgang til fælles terrasse. Badeværelse med bruseniche og separat rum med vaskemaskine/tørretumbler. Soveværelse med faste skabe.

Mindre kælderrumDørtelefonFlot renoveret opgang

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.