Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyetableret 4 værelses med panoramaudsigt i AARhus

Økonomi *

Husleje

13.785,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne helt nyetablerede lejlighed på 9. sal i det prestigefyldte AARhus udbydes til leje fra første overtagelse d. 1. juni 2019.

AARhus er blevet betegnet som Aarhus´ nye varetegn. Det er det berømte arkitektfirma Bjarke Ingels Group (BIG) der står bag ejendommen, som er arkitekernes bud på, hvordan man forener hele Aarhus´ sjæl i ét projekt. Man har derfor tænkt både intime gadeforløb, torve, maritime terrasser, caféer, restauranter og kultur ind mellem ejendommene, der udgør ejendomsprojektet og kun 150 meter fra ejendommen finder man det populære havnebad.

På 9. etage finder man denne lækre lejlighed med 3 soveværelser, alle med indbyggede skabe, stort køkken/alrum i sammenhæng med entré og rummeligt badeværelse med brus og vaskemaskine.

Lejligheden har stor terrasse i forbindelse med køkken/alrum og soveværelse med fri udsigt over Aarhus bugt samt en mindre altan mod gårmiljøet, som er etableret på 3. sal i ejendommen med højbede og legefaciliteter.

Selve køkkenet er opført i sorte elementer med flot hvid stenbordplade og Gaggenau samt Miele hårde hvidevarer.

Lejligheden færdigmeldes fra bygherre d. 1. juni 2019 og kan overtages derefter for en periode på 2-3 år.

Der er elevator i ejendommen, cykelparkering i kælder og tilhørende kælderrum til lejligheden.

Parkering kan tillvælges til kr. 1.250 pr. mdr.

Billederne er taget i forbindelse med mangelgennemgang. Der kan læses mere om ejendommen på: hjemmesiden

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.