Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Edvard Thomsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Område

Velkommen til Ørestad - Københavns nye, innovative og grønne bydel. Ørestads popularitet er ikke ubegrundet, her får du bl.a. den fantastiske natur på Fælleden, golfklub, Irma & Netto, caféer & restauranter, shoppingcenteret Fields, daginstitutioner/skoler/gymnasium, samt metroen som på få minutter bringer dig til havnebadet på Islands Brygge, eller Kgs. Nytorv og alle attraktionerne i City. Ydermere gode infrastrukturelle forbindelser til lufthavnen, Sverige samt til det øvrige København og Ørestadsregionen.

Boligen

Ankomsten til denne skønne bolig sker i god entré, her er indbygningsskabe og god opbevaringsplads. Fra entréen ledes du direkte ind i lejlighedens hjerte, den stor og ikke mindst gennemlyste stue. Her fornemmer du straks at du er på toppen af Ørestad, både via. det sublime lysindfald og ikke mindst den helt betagende udsigt. I stuen er der god plads til at indrette sig med hhv. separat stor spiseafdeling, og sofa/tv område. Fra stuen er der udgang til hele 2 store, meget solrige og delvist overdækkede altaner. Den ene altan er orienteret mod Syd, og kan entréers via. stuen eller det ene værelse. Den anden altan er Vestvendt, beliggende mod Byparken og med en fuldstændig fantastisk udsigt. Køkkenet er beliggende i vinkel af stuen, hvilket skaber en elegant sammenhørighed og overgang. Køkkenet er holdt i et klassisk design og lyse elementer, samt indeholdende alle nødvendige hårde hvidevarer. Lejligheden byder på 2 værelser, begge i en rigtig god størrelse. Det ene værelse har ydermere udgang til Sydvendte altan. Det andet værelse har stort indbygningsskab, er beliggende mod Byparken og med flot udsigt. Lejlighedens badeværelse er i en rigtig god størrelse, her er gulvvarme, vaskemaskine/tørretumbler, spots, udsug, væghængt toilet etc. Ejendommen byder på alle moderne bekvæmmeligheder, herunder elevator, affaldsskakt og aflåst dør med dørtelefon. Til lejligheden medfølger ekstraordinært stort depotrum i kælderen, samt mulighed for leje af parkeringslicens til brug i terræn eller parkeringshus.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.