Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Halsagerstien, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

6.241,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
16.530,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
-Et stille byområde med en fantastisk atmosfære

Afdelingen
-sammenlagt i 2016 af andre 6 mindre afdelinger.

Buen består af tre buede blokke i fire etager med en smuk rundet tagflade. Her oser det af god atmosfære, og afdelingen ligger klods op ad ét af Hjørrings frodige grønne områder. Der er fælles cykelskur til rådighed og der findes store græsarealer og fælles terrasseområde med havemøbler. Der findes syv carporte, som kan lejes efter venteliste.

Store Kirkestræde ligger på en blind vej i et roligt byområde ganske nær centrum. Nummer 36 og 38 er i tre etager, og opført i 1960. Her ligger boligerne som perler på en snor langs lyse, indendørs fællesgange, hvor beboerne nyder at samles omkring de opstillede bænke. Rækkehusene i ét plan er fra 1976. Til sammen udgør bygningerne en firkant, som omkranser den fælles læfyldte have. Det er her – under solparasollerne – kaffen nydes om sommeren.

Midt i smørhullet af Hjørring finder du disse boliger, som ligger tæt op ad hinanden. Nørre Alle 2; rødstensbyggeri i tre etager opført i 1934 og renoveret i 1987. Herudover består afdelingen af fine rødpudsede bygninger i to etager på Nørre Torv 8 og 9 og Ths. P. Olesensvej 1, som er fra 1991 og Nørre Torv 6 i samme stil, men fra 1988. Ved Ths. P. Olesensvej er der et dejligt græsareal med bordbænkesæt, og alle steder finder du idylliske pigstensbelagte gårdmiljøer, hvor kaffen kan nydes.

Christianshaves ejendomme ligger på begge sider Christiansgave - parken, som er et yndet udflugtssted i hjertet af Hjørring. Ejendommene på Halsagerstien og Christiansgade ligger i et meget grønt område, og den store gamle have omkring Christiansgade er til fælles brug. Ejendommene på Dronningensgade og Kongensgade ligger overfor hinanden og er fælles om en hyggelig gård med cykelskur. Der er to fællesvaskerier på hhv. Halsagerstien og Dronningensgade og på Halsagerstien ligger der et dejligt fælleshus, som kan benyttes af alle afdelingens beboere.

I Brænderigården tilbyder vi ét- til firerumsboliger til unge, ældre, enlige og familier. Derudover har vi en enkelt ungdomsbolig med to rum. Brænderigården i Nørregade 30, blev opført af brændevinsbrænder Niels Olesen i perioden 1854-1857 og har en charmerende gul facade med hyggelige sprossede vinduer. I 1982 blev de gamle bygninger konverteret til familieboliger samt en enkelt ungdomsbolig. Tinpottegyde 8A-B er opført i 2001/2002 i gammel pakhusstil, for at bevare den nostalgiske atmosfære. Brænderigården har et super hyggeligt gårdmiljø med bordebænkesæt, græsplæne, blomsterbed og overdækket terrasse. Der er fællesvaskeri i Tinpottegyde og opstillet cykelskure. Derudover er der parkering lige ved din bolig og mulighed for at leje carporte efter venteliste.

Ganske centralt i Hjørring finder vi et hyggeligt fællesskab bestående af 18 boliger. De gule murstensbygninger på to etager er opført i 1960 og renoveret i 1999/2000. Ud over egen bolig råder afdelingens beboere over en fælles lejlighed, som danner rammen om samvær med kaffe og fælles snak. Er vejret godt, kan kaffen også nydes på én af de to fælles terrasser, hvor der om sommeren er opstillet havemøbler. Terrasserne tilgås enten fra den fælles lejlighed eller fra den fælles sydvendte græsplæne.

Nærområde- I Hjørring bymidte, tæt på altHer er vi i centrum af Hjørring, med alt hvad der er af muligheder for shopping, teater, biograf og idræt. Det hele ligger i gåafstand. Det samme gør både privat- og kommunale skoler og institutioner. Hjørring station med bus og togforbindelser ligger få hundrede væk. Klods op ad afdelingen her finder du også Christiansgave og Svanelunden, to forbundne parker med skønne søer, legepladser og boldbane.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.