Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Lerstien, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

6.962,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
41.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lerstien er Vesterports nyeste byggeri.

De 20 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin udformning lægger sig umiddelbart op af det eksisterende byggeri i området, og derved fuldender de oprindelige planer for områdets boligudvikling.

Med sin smukke arkitektur og fantastiske udsigt er der skabt et nyt og attraktivt boligområde.

Byggeriet er 1. etape i et projekt på ialt ca. 80 familieboliger. De 20 boliger opføres som 10 dobbelthuse. Der er tale om boliger i 2 plan.

Byggeriet er 2020-byggeri, hvilket betyder at boligerne er opført efter skærpede krav til isolering og energiforbrug.

Boligerne opvarmes af varmepumper, der delvist drives af solceller. Udgiftes til opvarmning er derfor væsentligt lavere end traditionelt byggeri.

Den enkelte bolig er udformet med fokus på gode lysindfald, og en optilmal planløsning. Samtidig er der lagt vægt på at skabe rammer for gode naborelationer og et aktivt socialt liv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.