Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses lejlighed - Oslo Plads, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

54.850,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
3.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
164.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
419 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
419 luksuriøse kvadratmeter med højt til loftet og walk-in-closet

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder med højt til himlen og tog til tiden kun et minut væk? Og drømmer I om at sætte nøglen i døren til den store, superlækre lejlighed, der giver jer alt dette - og tilmed den herlige følelse af luksus hver dag? I finder den på Oslo Plads .... Til den ene side løber Dag Hammerskjolds Allé med træer og brede fortove ned til Søerne. På den anden side finder I Østerport St. og vejen til Indre By, mens Kastellet kun er en afstikker væk.

Går I og drømmer om en herskabelig bolig? Med plads til hele familien? Og med en helt unik placering og udsigt over byen? Så lad os byde indenfor på Oslo Plads, 2. tv. Tag elevator eller trappe op og slå døren op til 419 herskabelige boligkvadratmeter. Her er alt, hvad man forbinder med en herskabslejlighed på Østerbro fra starten af 1900-tallet. Velbevaret stuk i loftkanterne, blanke trægulve, hvide rum og ikke mindst højt til loftet. Her får I otte rum – det ene oplagt til charmerende Østerbrospisestuen med sine finurlige runde kanter og placering midt i boligen. Soveværelset har walk-in-closet, badeværelser er der tre af - det ene med badekar og samtalekøkkenet er lyst og stort med vinkøleskab. Desuden får I depotrum til og vaskerum. Velkommen indenfor.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.