Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 242 m2 - St. Kongensgade, 1264 København K

Økonomi *

Husleje

24.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.299,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
72.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
242 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
242 kvadratmeter med himmelhøjt til loftet

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden der rummer både det stilfulde og det skæve byliv og bohemeatmosfære. Fra caféer med fransk stemning til højbårne restauranter, designerbutikker, kunsthandlere og butikker med det særlige på hylderne. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på det vigtige i hverdagen: Havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt stemning, shopping, Metro og busser ved Kgs. Nytorv. Er du i bil? - så finder du ledige P-pladser i parkeringshuset lige rundt om gadehjørnet.

Drømmer du om at bo det helt rigtige sted i byen med himmelhøjt til loftet, masser af lys og udsyn? Så velkommen indenfor. Allerøverst oppe på 4. sal kan du gøre de 242 kvadratmeter til dine og indrette dem, så de passer perfekt til din livsstil, hvad enten du er single eller den bedre halvdel af et par. Du træder først ind i en stor entre, der fører dig videre til boligens hjerte, en stor stue, der indrammes af de smukke bjælker i loftet. Du finder desuden et stort badeværelse, et walk-in closet, et åbent køkken og et ekstra værelse. Dit soveværelse – det ligger for enden af trappen, en tand tættere på himlen. Der ydes 10 procent rabat på udbudslejen indtil opgangen er istandsat. Må vi byde indenfor?

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.