Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vestergade, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

10.900,00 kr.

Forbrug
650,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
32.700,00 kr.
- Depositum
32.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Helt centralt i Køge kun 5 min fra Køge Torv og tæt på mange butikker og Køge St. udlejes denne hyggelige 3-værelses lejlighed.
Den ligger på 1. sal med indgang til boligen via en svalegang. I entreen er der skabe og god plads til øvrig opbevaring.
Lejligheden har to pæne værelser med indbyggede skabe samt stor stue med delvist aflukket køkken i den ene ende. Fra værelser og stuen er der en skøn udsigt til grønt område.
Badeværelset, med enkle, hvide klinker, har brusekabine og vask i skabsarrangement samt plads til at sætte en vaskemaskine ind under bordpladen.
Lejligheden er malet hvid overalt og har pæne gulve.
Husdyr er ikke tilladt - lejer må ikke stå i RKI. Lejligheden må ikke deles mellem fx venner, og der må ikke udlejes værelser.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.